produse de papetarie pentru afacerea ta

Produse de papetarie pentru afacerea ta

Nu este usor nici a pune bazele unei afaceri dar nici de a o mentine la un nivel dorit daca nu adoptam cele mai bune si mai eficiente solutii in acest sens, atat pe partea de echipamente si consumabile cat si in ceea ce priveste angajatii si tehnologiile utilizate, luand in calcul toate domeniile de activitate. In multe dintre acestea, pe langa toate cele de baza este nevoie de la caz la caz si de ceva elemente si articole de birotica si papetarie. 

Fie ca vindem produse sau servicii, trebuie realizate contracte, facturi si alte documente care sa ateste calitatea de client, vanzator si asa mai departe, a uneia dintre partile implicate. Si cum fiecare firma, indiferent de tipul acesteia are nevoie de un sediu fizic, aici este cel mai probabil sa gasim macar o imprimanta, un calculator, telefon de serviciu si alte elemente, precum consumabilele mai sus mentionate: hartie, instrumente de scris, sisteme de afisere si multe altele.

Un bun furnizor al tuturor acestor solutii, unde gasim o mare varietate de produse necesare intr-o anumita locatie, de cea mai buna calitate, este magazinul Zenon. Aici, printre numeroasele produse putem gasi si etichete autoadezive. Dupa cum ne putem da seama din nume, este vorba despre etichetele ce pot fi lipite pe ceva anume, oferit spre vanzare, intr-un magazin sau spatiu comercial. Cand vorbim despre asta, ne gandim la acele bucatele de hartie mici, cu o suprafata lipicioasa iar asta este adevarat. Insa, pentru a ocupa cat mai putin spatiu si a fi prelucrate cat mai usor, sunt grupate in formate de foi, A4 de regula si ca si hartia pentru copiatoare, in topuri.

produse de papetarie pentru afacerea ta

Un top de etichete autoadezive poate contine un anumit numar de coli iar acestea la randul lor pot fi impartite in mai multe zone, simetrice, de la 4 pana la 20 sau chiar mai multe, de diverse forme, de la cele dreptunghiulare pana la cele rotunde. Pot fi usor printate cu ajutorul unei imprimante cu jet de cerneala, cu laser sau una foto, cu texte si imagini iar mai apoi decupate in dimensiunile necesare si aplicate pe ambalajele produselor. 

In magazin putem gasi atat etichete de culoare alba cat si colorate, si le putem alege asadar dupa cum ne-ar fi mai util. Iar multi aleg varianta colorata, adaugand un plus la aspectul si designul unui ambalaj sau produs. Clientii pot fi condusi sa creada ca acestea ar fi mai scumpe iar daca sunt mai scumpe si folosite la un anume produs, si produsul acela ar avea o calitate mai mare. Este asadar o buna metoda de a scoate in evidenta anumite produse.

Etichetele sunt foarte utile si in sarcini de depozitare si organizare, ca de exemplu pentru documente, dosare, bibliorafturi si tot asa. Se pot lipit pe aproape orice suprafata, pot rezista la temperaturi mari dar si la umiditate iar pe ele putem scrie si cu un pix sau marker daca ar fi nevoie. Pot fi asadar utilizate in foarte multe conditii si in multe domenii.

Prin posibilitatile de cautare din magazin putem alege direct modele dorite si astfel le putem gasi mult mai rapid.

Si pentru ca tot am adus vorba despre solutii de depozitare si clasificare, un alt element ce poate fi extrem de util in acest caz si pe care pot fi lipite si aceste etichete autoadezive este reprezentat de plicuri A4. In magazinul Zenon pot fi gasite cu denumirea de plicuri de tip C4 si sunt realizate dupa dimensiuni impuse la nivel international.

Ca si utilitate, pliciurile, realizate din material pe baza de hartie dar si siliconic, sunt bune pentru a tine in acestea diverse documente dar si obiecte de mici dimensiuni, fie pentru vanzare, fie in alte scopuri. Pot fi achizitionate din magazin in seturi, ce cuprind un anumit numar, toate de aceeasi dimensiune. Cele mai comune sunt cele autoadezive, la care buza de sus se lipeste de parte din spate. 

Aceste plicuri sunt extrem de comune in afacerile de curierat. Cu totii le stim de mici copii, la posta, pentru a trimite scrisori si facturi in mare parte. In ziua de azi insa sunt utilizate in mult mai multe aplicatii, tot in aceste sectoare dar si in multe altele, oferind un grad ridicat de protectie a continutului, la praf, diversi factori de risc, umiditate si asa mai departe. De asemenea se pot dezlipi destul de usor sau acolo unde nu este timp sau rabdare pentru asta, se taie usor cu o foarfeca sau alt instrument ascutit.

Intr-o afacere in care se comercializeaza de exemplu accesorii de mici dimensiuni, plicurile sunt chiar potivite si in cazurile in care accesoriile se vand intr-un magazin, la ghiseu, dar si atunci cand sunt livrate la adresa clientului. Pe acestea, asa cum am mentionat, pot fi lipite etichete cu preturi, coduri de bare, informatii generale, numele sau logo-ul firmei si multe altele, dupa preferintele firmei. 

Pe langa formatele A4, la Zenon pot fi gasite plicuri si de alte dimensiuni, mai mici sau mai mari, cele pentru facturi, plicuri antisoc, ce au pereti grosi si rezistenti sau plicuri pentru CD-uri si DVD-uri, elemente clasice dar inca utilizate uneori, chiar si ca ceva memorabil, care sa ne aduca aminte de trecut.

Prin oferta magazinului si gama diversificata de produse, putem obtine rapid si la un pret bun toate articolele necesare in cadrul unei afaceri, in special in ceea ce priveste elementele de  birotica si papetarie.

DIGITAL INBOUND

DIGITAL INBOUND este o firma SEO care vă oferă servicii profesionale de crearea de site-uri web, servicii SEO și alte tehnici pentru a vă ajuta să vă creșteți traficul de căutare.

View all posts by DIGITAL INBOUND →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.