repatriere decedati , servicii care linistesc sufletele apartinatorilor

Repatriere decedati , servicii care linistesc sufletele apartinatorilor

Un deces in familie bulverseaza,  oriunde a survenit. Familia indurerata are nevoie de suport sa poata demara pregatirile complexe si sa treaca peste teribila incercare.

Aflat inca in stare de soc, apartinatorul nu stie de unde sa inceapa pregatirile si nu detine informatii referitoare la legislatia funerara interna sau internationala (in cazul unei repatrieri) si despre traditiile funerare care trebuie respectate.

Decesul celor dragi este o trauma, iar pe trauma se suprapune stresul, daca nu se alege o firma cu vechime si seriozitate de servicii funerare care sa se ocupe de tot.

Fara interventia sigura a unei firme cu experienta si cu un portofoliu bogat nu se poate vorbi de repatriere decedati. Este de neconceput sa se gandeasca un apartinator sa isi aduca singur decedatul din Spania, din Germania sau din Italia pentru ca multe state europene nu colaboreaza cu familia care nu este reprezentata de o firma de pompe funebre!

Evident ca nu exista rea vointa, ci se are in vedere urmatoarele aspecte importante:

  1. Apartinatorul nu cunoaste legislatia europeana si nu detine baza materiala si profesionistii cu ajutorul carora sa o respecte.
  2. Numai firmele de pompe funebre autorizate pot prelua decedatul si ii pot acorda ingrijirile necesare in sali special amenajate. Personalul bine pregatit ingrijeste responsabil decedatul si il imbalsameaza cu substante care sa ajute corpul neinsufletit sa reziste unui drum de 2-3 zile. Calatoria de repatriere poate avea loc vara, pe temperaturi caniculare, de aceea imbalsamarea este obligatorie.
  3. Sicriele acceptate pentru repatriere sunt speciale si se gasesc numai in stocul firmelor de pompe funebre capabile sa se ocupe de organizarea repatrierilor. Setul se compune dintr-un sicriu de zinc lucrat special, asezat intr-un alt sicriu de esenta lemnoasa tare. Capacul sicriului se sigileaza la plecarea catre tara.

Evident ca sicriele sunt complet echipate si in pretul repatrierii intra si crucea inscriptionata, capacul sicriului si sigilarea acestuia.

  1. Pentru intocmirea dosarului de repatriere, reprezentantul familiei si al firmei de servicii funerare trebuie sa interactioneze cu autoritatile statului in care a avut loc decesul, sa depuna actele solicitate de acestea si sa traduca multe documente.
  2. Transportul funerar se face cu masina funerara autorizata, prevazuta cu frig si cu loc sigur pentru depunerea sicriului. Soferul care are experienta si el in repatrieri internationale stie ca nu are voie sa se abata de la traseul prevazut de pasaportul funerar.

Numai analizand toate acestea, apartinatorul intelege ca nu se poate incumeta sa se ocupe singur de aducerea in tara a defunctului, mai ales ca exista firme care ofera servicii complete de repatriere decedati la cele mai inalte standarde.

Repatriere-decedati organizeaza repatrieri de 15 ani, acumuland o experienta vasta in acest domeniu. Profesionalismul care se suprapune experientei si partenerilor de incredere din tara in care a avut loc decesul sunt factori care asigura reusita oricarei repatrieri.

In cei 15 ani si in sutele de repatrieri organizate, firma de pompe funebre prezentata mai sus nu a facut o greseala, astfel ca etapele s-au sincronizat perfect, legislatia a fost respectata si inmormantarea a avut loc la timp.

La aflarea teribilei vesti a mortii unui apropiat, oamenii sunt foarte indurerati si simt ca trebuie sa actioneze si sa aleaga tot ce este bun si ce este mai frumos pentru cel care pleaca de pe pamant pentru totdeauna.

Durerea se estompeaza de sentimentul datoriei implinite, cand apartinatorul stie ca a ales un sicriu de calitate pentru cel drag, ca a comandat o coroana din flori naturale care i-ar fi placut si lui, daca i-ar fi fost dat sa o vada, ca este adus in tara in conditii decente ca toti care l-au cunoscut sa ii aduca un pios omagiu.

Defunctul magnetizeaza in jurul sicriului sau rudele aflate in toate marginile tarii sau ale pamantului, vecini, prieteni, oameni care nu se cunosc intre ei, dar care pot deveni prieteni.

Discutiile frumoase despre defunct, amintirile depanate la priveghi si solidaritatea umana manifestata in aceste clipe triste sunt posibile datorita firmelor funerare care se ocupa de repatrieri, servicii complexe si dificil de realizat fara cooperarea membrilor unei echipe harnice si bine organizate.

In cei 15 ani de activitate, firma prezentata mai sus a ajuns lider de top in repatrieri deoarece:

-resursa umana angajata la aceasta firma este de cea mai buna calitate

-flota rutiera este moderna si corespunzatoare acestui tip de serviciu

-soferii conduc atent si respecta legislatia privind transportul funerar

-dosarul care insoteste defunctul este pus la punct de oameni care fac acest lucru de 15 ani si nu au cum sa greseasca.

Repatrierea complexa inseamna insa organizarea inmormantarii si in Romania, adica asigurarea transportului funerar si manipularea sicriului de cate ori este nevoie, organizarea parastaselor sau furnizarea pachetelelor cu mancare care vor fi impartite la biserica.

Informatiile complete despre repatriere sunt pe site-ul firmei prezentate mai sus si apartinatorii au acces la ele, dar au nevoie de o consultanta gratuita ca de un balsam menit sa calmeze ranile sangerande ale sufletului.

Oamenii indoliati simt nevoia sa ii asigure cineva ca decedatul va fi tratat cu tot respectul care i se cuvine si ca va fi adus in tara ca inmormantarea sa aiba loc.

O firma care da dovada de maxima empatie, cum este Repatriere-decedati face tot posibilul sa indeplineasca toate dorintele apartinatorilor care nu contravin legislatiei funerare internationale.

De pilda, se organizeaza si repatriere pe cale aeriana, chiar daca este mai costisitoare si implica mai multa alergatura pentru cei care o solicita din diferite motive.

Firma ofera si servicii de deshumari si transport ramasite sau incinerari si exista si cazuri speciale in care costul repatrierii poate fi 0.

Succes Grup

Succes Grup este o companie specializata in activitati de presa si PR, software, marketing, consultanta si nu numai!Echipa este formata din specialisti din domeniu, aflati intr-o continua dezvoltare profesionala pentru a avea maxim de performanta.O singura companie - multe servicii de business oferite!https://succes-grup.ro/

View all posts by Succes Grup →