tratament sforait

Tratament sforait

Vibratia tesuturilor moi ale nasului si gurii , cauzeaza un proces de sforait si cand acest lucru devine o obisnuita sonoritate nocturna, este bine sa incepi un tratament sforait , pentru a indeparta aceasta neplacere.

Oricine poate sforai. Studiile au aratat ca femeile sforaie intr-un procent de 30% si barbatii intr-un procent de 45 %.

Se poate sforai din cauza unei anumite medicatii , din cauza obisnuintei de a bea alcool, sau dupa o infectie virala.
Sforaiti ocazional sau in mod curent? Cautati un tratament sforait ?

Daca acest lucru se intampla ocazional , nu este nevoie de un tratament sforait, dar daca incepe sa se repete de-a lungul noptilor, este indicat sa mergeti la doctor, sa depistati cauza si sa incepeti un tratament sforait.

Multe persoane au ideea preconceputa , ca barbatii mari si grasi obisnuiesc sa sforaie, este fals si femeile slabe , pot sa faca acelasi lucru .

Uneori sforaitul vine din spatele gatului , alteori dinspre spatiul dintre nas si gura.

Sunt multe cauze care produc sforaitul si tot atat de multe produse , pe piata,care pot fi folosite ca si tratament sforait.

Pentru unele persoane care se confrunta cu sforaitul, exista posibilitatea sa se dezvolte conditiile de aparitie a apneei, lipsa respiratiei , pentru minim 10 secunde , de cateva ori pe timpul noptii.

Acest lucru poate duce la o serie de alte probleme, pe care nu le-ai dori sa le ai si ar fi bine nici sa nu astepti sa le manifesti si sa incepi sa urmezi, cat mai repede, un tratament de sforait.

Unele probleme care pot aparea , pot fi legate de marirea tensiunii arteriale, probleme de inima, datorate neoxigenarii corespunzatoare , atacuri de inima sau cerebral.

De multe ori , pierderea in greutate , un regim adecvat si exercitii fizice , plus exercitii specializate sa tonifice musculatura din zona gatului , eliminarea alcoolului , pot fi considerate a fi niste pasi importanti , inainte de a incepe sa iei un tratament sforait , bazat pe medicamente sau in ultima instanta sa recurgi la operatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.