kim, companie fondata de vicentiu corbu, tinteste 1 milion de euro venituri si extindere in asia si europa de vest

KIM, companie fondata de Vicentiu Corbu, tinteste 1 milion de euro venituri si extindere in Asia si Europa de Vest

După mai mulți ani petrecuți în diverse multinaționale, antreprenorul ploiestean Vicențiu Corbu a ales, în 2012, să pună bazele unei companii care să producă soluții românești menite să ajute business-urile din industrii precum petrol și gaze, producție, logistică sau service și mentenanță să apese pedala transformării digitale, scrie wall-street.ro.

Business-ul condus de Vicențiu Corbu beneficiază de o nouă platformă, KIM 4 Industry, ce reunește întreg portofoliul de soluții al companiei în trei piloni: KIM For Fields Services, KIM for Manufacturing și KIM for Logistics.

Vicentiu Corbu (foto: Sorin Petculescu) a fost invitatul lui Daniel Lazar in emisiunea TV REUSITA, care TINTESTE SUCCESUL din 2005. Vezi emisiunea aici si aici.

KIM țintește afaceri de un milion de euro anul acesta din soluțiile de automatizare pe care le oferă, atât pe piața din Români, cât și din străinătate, vizând extinderea către piețele din Asia și Europa de Vest. Citeste mai departe si vezi interviul acordat Wall-street 360 pe wall-street.ro.

Succes Grup

Succes Grup este o companie specializata in activitati de presa si PR, software, marketing, consultanta si nu numai!Echipa este formata din specialisti din domeniu, aflati intr-o continua dezvoltare profesionala pentru a avea maxim de performanta.O singura companie - multe servicii de business oferite!https://succes-grup.ro/

View all posts by Succes Grup →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.